Rodinný život – časopis, který jinde nenajdete

Zjišťování zájmu čtenářů, kteří u nás v loňském roce dostávali do své poštovní schránky časopis Rodinný život z dílny olomouckého Centra pro rodinu, ještě není u konce, protože asi polovina dotázaných se k nabídce dárkového předplatného na rok 2024 nevyjádřila. Na chybějící odpovědi čeká otec Tomáš do středy 31. ledna. Pokud někdo z vás žádnou takovou nabídku domů nedostal, ale o časopis Rodinný život má zájem, může se přihlásit telefonicky nebo mailem rovněž do konce ledna.    

Našli se farníci, kteří se s otcem Tomášem domluvili, že si časopis Rodinný život objednají na vlastní náklady. Jiní si jej rádi nechají posílat domů jako milý dárek nebo si naopak z různých důvodů přejí, aby farnost v jejich případě od takového dárku upustila. Pro otce Tomáše je důležité, aby se o předplatné přihlásili všichni, kterým se časopis Rodinný život líbí a nepřejí si jeho zánik. I když je totiž celkový počet odběratelů rostoucí, stále zůstává pod úrovní ekonomické udržitelnosti redakce.  

Pokud byste chtěli toto dílo podpořit, můžete na časopis Rodinný život sami upozornit svoje známé, nebo je rovnou také obdarovat. Více informací najdete ZDE