Kruh modlitby a milosti mezi naší farností a nemocným bratrem

V neděli 28. 8. jsme při mši svaté slyšeli hluboké svědectví víry našeho těžce nemocného bratra, Rosti Brhlíka z Brodku, který trpí akutní leukémií, zatímco očekává narození svého prvního dítěte. Pojďme se jako farní rodina spojit v pokorné modlitbě za Rosťovo zázračné uzdravení na přímluvu blahoslaveného Karla Acutise! +OT

Milý Carlo, pros s námi dobrého Boha za Rostíkovo uzdravení! Děkujeme ti a těšíme se na den tvé kanonizace. OAMDG 🙂

Bratři a sestry,

příležitost ke společné přímluvné modlitbě za Rosťu budeme mít v závěru každé sobotní adorace v brodeckém kostele počínaje 1. sobotou v září a také při poutní mši svaté v dubském kostele téhož dne (3. 9.) večer v 19:00 (viz ohlášky). Mimo první sobotu v měsíci následuje brodecká adorace po ranní mši svaté (8:10 – 8:40), zatímco o první sobotě jí předchází (7:00 – 7:30).

Úryvek z Rosťova dopisu:

Otče, … v první chvíli jsem bojoval s pocitem, že by mi tak bylo dopřáno až velké modlitební privilegium a že si přece tolik dalších lidí zaslouží a potřebuje modlitbu víc než já. Na druhou stranu je to taková milost, že ji nemohu odmítnout. Chtěl bych Vás i farnost tedy o takovou modlitbu poprosit a zároveň nabídnout možnost obětovat den v nemocnici zase na vaše úmysly, když mi nějaký svěříte přes moje rodiče – tak se celý kruh modlitby a milosti uzavře. Děkuji Vám moc a přeji požehnaný den.

SINAJ Klobucké chvály – Áronské požehnání
Děkanátní setkání mládeže – Brodek u Přerova 2020 (Rosťa stojí v horní řadě před pravým křídlem vchodových dveří do kostela)