Pouť do Neratova podpořila opravu kostela

Společný dar naší farnosti na opravu poutního kostela v Neratově byl v sobotu 28. 5. předán na místě osobně. Jednalo se o částku 10.000,- Kč. Všem dárcům ať Pán odplatí svou štědrostí.

V neratovském kostele, kam máme už za dva týdny namířeno na farní pouť, stojí kvůli mohutnému zatékání lešení. Z tohoto důvodu náš program mírně upravíme. Mši svatou budeme slavit na Hoře Matky Boží v Králíkách, odkud se pak do Neratova vydáme po obědě. U kláštera v Králíkách nám bude k dispozici útulná restaurace poutního domu. Základní cena oběda je zde 150,- Kč.

V Neratově jsme očekáváni kolem druhé hodiny odpoledne. Příspěvek na dopravu autobusem činí 300,- Kč za jednotlivce nebo 250,- Kč za osobu, která jede s dalším členem rodiny / domácnosti. Děti do 15 let mohou jet zdarma, studenti za 150,- Kč. Telefonní číslo pro dotazy 736 522 838 (farář).

Odjezd poutního autobusu od rybníka v Rokytnici bude v sobotu 28.5. v 7 hodin. Kolem deváté hodiny navštívíme za doprovodu Lukáše Pernického nově otevřený Památník obětem internace na náměstí v Králíkách. Dobrovolnou sbírku na opravu kostela v Neratově vykonáme při mši svaté. Návrat domů očekáváme kolem 19. hodiny.