Pouť u sv. Jiří v Citově

Milí farníci, podivuhodným zásahem Boží prozřetelnosti došlo k posunutí restartu veřejných bohoslužeb, zrušení zákazu volného pohybu a dovolení shromažďování ve skupinách do deseti lidí právě včas, abychom vás mohli pozvat k osobní účasti na poslední štafetové adoraci proti koronaviru při nedělní pouti v Citově (26.4.).

Tichý výstav Nejsvětější svátosti bude v kostele sv. Jiří probíhat od 7:00 do 17:00. Není třeba se již dále registrovat k účasti, protože všechny adorační hodiny jsou obsazené alespoň jedním člověkem. Budeme však rádi, pokud přijedete a strávíte s Pánem v modlitbě libovolný čas proseb a díků. Připomínáme, že k získání plnomocných odpustků stačí za obvyklých podmínek adorace v délce 30 minut. Pokud se budete chtít modlit společně nahlas, nejprve se ujistěte, že tím nikoho nerušíte. Pokud snad náhodou zjistíte, že je vás v kostele současně více než deset, prosím, běžte čekat ven, dokud se neuvolní místo.   

Volné vstupenky na hodovou mši svatou v 17:00 jsou bohužel už rozebrány. Rozumím vaší touze po společném slavení eucharistie, která po tak dlouhém období odříkání ještě zesílila. Prosím vás, mějte strpení a nezapomeňte docenit dopolední příležitost ke svatému přijímání ve všech třech kostelích. Potom si v klidu projděte nabídku volných míst při bohoslužbách v příštích dnech a týdnech – viz sekce „kalendář intencí“ (duben, květen) a registrujte se. Děkuji vám za vaši lásku k Pánu Ježíši a ke společenství církve ve farnosti.

+ OT