Jdeme s Ježíšem po boku

JAK SE DOSTANU KE SV. PŘIJÍMÁNÍ?
Podávání Eucharistie v kostele probíhá každou neděli podle stálého časového plánu (aktuální podrobnosti vpravo – sekce otevřené brány). Svaté přijímání doma, nebo ve zdravotnickém zařízení, je možné kdykoli po domluvě s farářem.   

JAK SE DOSTANU NA MŠI SVATOU A KE ZPOVĚDI?
Jednotlivci, kteří mají zájem o zpověď, nebo chtějí být přítomni na některé z řady soukromě slavených mší svatých v naší farnosti, ať neváhají zvednout telefon a objednat se u pana faráře. Zpověď za nynějších okolností neprobíhá ve zpovědnici ale s dostatečným odstupem mezi zpovědníkem a kajícníkem přímo v lavicích.

 

MOHU POŽÁDAT O POMAZÁNÍ NEMOCNÝCH?
Při zachování základních bezpečnostních opatření poskytují kněží individuální duchovní službu bez omezení. Mohou za vámi přijet domů, nebo si můžete dát sraz v kostele. V případě potřeby se za vámi dostanou i do nemocnice.  

+OT
Mobil na faráře: 736 522 838


VÝZNAM DUCHOVNÍ TOUHY 
Nynější obtíže v přístupu ke svátostem se mohou pozitivně projevit zvýšenou touhou po našem setkání s Ježíšem a po Boží milosti. Doporučuji proto vaší pozornosti tradiční nauku církve o duchovním svatém přijímání a možnostech smíření s Bohem prostřednictvím hluboké lítosti (viz video).