Dobré zprávy pro rodiny s dětmi

Pro rodiny s dětmi máme dnes hned několik dobrých zpráv: 

(1) Už tento týden (1.10.) se poprvé otevřou brány pátečního klubu na faře v Brodku. Organizační podrobnosti jsou uvedeny na letáčku. Ze strany vedoucích se jedná o závazek, který vůbec není možné brát jako samozřejmost. Není proto divu, že pokud bude dětí málo, nabídka se omezí a klub bude bývat méně často.

(2) Na konci října by měla proběhnout tradiční víkendovka s Edenem – zvaná podzimky (odkaz).

(3) Několik aktivních rodin z farnosti kokorské se na pozvání našich pastoračních rad zúčastní svátečního odpoledne – zvaného anglicky „Cross Parish“. Za nápadem s tímto tajemným názvem se skrývá velká touha obnovit v církvi po pandemii kulturu setkávání, navázat přátelství s věřícími z blízkého okolí a v neposlední řadě umožnit dětem i dospělým, aby byli zažili radost ze společenství v Kristu ve větším počtu než obvykle.

Setkání proběhne příští neděli (3.10.) odpoledne v Majetíně. Nejprve se vedením otce Tomáše společně pomodlíme u kapličky P. Marie v Olší. Pak shlédneme biblickou scénku, zahrajeme si nějakou hru a půjdeme spolu procházkou do jezdeckého klubu „Koník“ ve vesnici. Tam se nás ujmou znalci péče o koně v čele s Aničkou Karasovou z Citova. Bude na co koukat. 🙂 Začátek programu v Olší je ve 14:30. Jste srdečně zváni.