SOS : Mladík po operaci potřebuje modlitbu

UPŘÍMNĚ DĚKUJEME KAŽDÉMU, KDO SE S NÁMI MODLIL. ŠIMON SE POMALU UZDRAVUJE. (6.7.2021)


V oblasti, která byla před týdnem těžce poničená tornádem, žije také rodina, která má přátele mezi našimi farníky v Císařově. Přírodní živel jim v Břeclavi poničil střechy na domě i na stolářské dílně. Opravy škod se daly rychle do pohybu, ale stalo se přitom mnohem vážnější neštěstí.

Prosíme vás o modlitbu za záchranu života a zdraví mladého muže Šimona (18 let), který utrpěl úraz pádem ze střechy.

+OT

V naději na přímluvu mnoha zbožných lidí nejen z naší farnosti, zveřejňujeme soukromou zprávu o události tak, jak dnes přišla:   

Dobrý den, dneska bohužel nemám vůbec dobré zprávy… Včera naši spolu s bráchou a pár kamarádama opravovali střechu na dílně a stala se nehoda… Můj bráška Šimča spadl… Střecha se pod ním prolomila v nejvyšším bodě… Spadl na mašinu a prorazil si lebku… Doletěl pro něj vrtulník a včera ho v Brně skoro 7 hodin operovali… Teď je na přístrojích v umělém spánku na ARU… Jeho stav je velmi vážný… Chtěla bych vás poprosit, abyste se za něj modlili… aby byl v pořádku… Je to skvělý kluk… Chtěl jen přidat ruku k dílu a pomoct… Prosím, jestli vás mohu poprosit… pomodlete se za něj, ať je v pořádku…

KE STAŽENÍ:
Novéna za uzdravení ke svaté Zdislavě