Gynekologická poradna podle Božích pravidel?

Jak se můžete dočíst v dopise z brněnského CENAPu, jedná se v našich končinách o zcela výjimečný zjev. Přesto je taková ambulance nejen možná, ale také velmi potřebná.

+OT 


Vážený duchovní otče,

srdečně Vás zdravíme z Centra naděje a pomoci (CENAP). Velice si vážíme Vaší dosavadní nejen duchovní, modlitební podpory, ale i finanční. Protože bez finanční podpory i z vnějšku se celá komplexní činnost, jak ji u nás nabízíme, provádět nedá.

V neziskové oblasti nejsme jen volnočasovou aktivitou, a tedy jsme závislí na dotacích a dárcích. Bohužel zásadní dotace pro následující rok nám byly v rámci škrtů financování neziskovek zrušeny, a proto potřebujeme o to více podpory z venku, od dárců. „Profesionální žebrání“ není naše vášeň, ale za dané situace jste pro nás jediná cesta, abychom nemuseli ukončit nebo výrazně omezit naši činnost.

Pokud vnímáte, že je existence Centra naděje a pomoci důležitá, dovolíme si Vás poprosit i o Vaši finanční pomoc- ať již přímo v hotovosti na recepci Centra naděje a pomoci na Vodní 13 nebo formou přes účet 2100247288/2010. Bankovní spojení: Fio banka, a.s. Pro snadnější dohledání Vámi poskytnutého daru, prosíme, uvedete následující variabilní symbol 7157150000.

Vážený duchovní otče, obracíme se na Vás v čase, kdy se připravujeme na Vánoce, čas připomenutí narození Ježíše Krista. Hlubší uvědomění této události nás vede k zamyšlení nad tím, jak se v dnešní době se zázrakem stvoření zachází. Žijeme v době, kdy je svět i zdravotnický systém řízen tím, co je finančně zajímavé – co je přínosné pro byznys. Postupnými a nenápadnými krůčky ďábel v našich myslích přepisuje pravdu o lidském životě, o muži, o ženě a o tom, jak spolu mají tvořit rodinu, jak má vznikat nový život. V podvědomí lidí se tak značně mění jejich postoje i to, jak v určitých životních situacích jednají. Podstoupení interrupce, vyrobení dítě na zakázku v reprodukčním centru, testování nenarozených děti a likvidace těch nevhodných, užívání antikoncepce …… je dnes již mnohými považováno za běžné. To, že za každým jedním uměle počatým dítětem, je možná dalších 10 lidských počatých životů usmrceno a možná dalších 5 lidských životů zmraženo, nikdo neřeší !!!

Bůh je nahrazen bůžkem peněz, který si především v gynekologii žádá krvavé oběti. Tato kultura smrti se vyskytuje i v křesťanských rodinách a nezpůsobuje jen tělesnou smrt, ale i často smrt duchovní.

V našem Centru naděje a pomoci usilujeme o to, aby pravda o lidském životě nezanikla. U nás chráníme život od početí. Učíme důstojnému způsobu vyhýbání se početí, a proto nepředepisujeme hormonální antikoncepci a to ani tzv. „léčebně“.

Při otevřenosti k početí bereme v úvahu přirozeně různou délku cyklu, nepoužíváme stimulaci ovulace a umělé, morálně sporné manipulace a tak nepoškozujeme zdraví žen. A především – přirozeným způsobem počaté děti jsou to nejlepší v perspektivě jejich života i života dalších generací.

S využitím metody NAPROHELP v léčbě nechtěné neplodnosti přirozeným způsobem bez vedlejších negativních účinků se podaří porodit dítě čtyřem z pěti párů, kteří se na nás s dosavadní neplodností obrátili. Jsme jediní v České republice, kteří touto metodou NAPROHELP pomáháme. Tuto metodu ale zdravotnictví nepodporuje, jelikož se nejeví pro farmaceutický a reprodukční průmysl jako finančně zajímavá.

Aktuální informace o našich službách naleznete ZDE.

Pojďme společně pomáhat lidem, pojďme ukazovat pravdu o lidském životě, jak lze respektovat tělesnou plodnost, ukažme krásu ženství, mužství, hloubku vztahu mezi mužem a ženou.

Víte-li o někom dalším, kdo by se mohl na našem společném díle podílet tím, že nás finančně podpoří, prosím o předání výše uvedených informací nebo případné předání kontaktu na nás.

Ke každému Vašemu daru, který přesáhne 1000 Kč, zašleme koncem ledna následujícího roku potvrzení o přijetí daru, které je možné uplatnit v daňovém přiznání a tím si snížit odvedenou daň.

Za celý tým Centra naděje a pomoci s přáním klidných adventních dnů, radostných Vánoc a požehnaného roku 2019

MUDr. Ludmila Lázničková