Aliance pro rodinu děkuje a prosí o další pomoc

Milí přátelé,

máme přes 50 tisíc podpisů, získali jsme je za dva a půl měsíce od začátku naší petice! Moc Vám všem děkujeme za to úžasné nasazení, bez Vás by to nešlo. Pokračujme ale dál! Chceme a potřebujeme mít více než 100 tisíc podpisů, abychom mohli dokázat, že na manželství muže a ženy lidem záleží a nechtějí z něj udělat něco jiného.

V úterý dne 2.10. se chystáme odevzdat první část sesbíraných podpisů poslancům. Proč? Splnili jsme formální náležitosti, abychom mohli náš názor bránit na veřejném slyšení ve Sněmovně. Hledáme dobrovolníky na předání první části petice, nejlépe nějaké rodiny s menšími dětmi, ale vítaní budou všichni, kteří s námi v dopoledních hodinách na toto předání mohou jít!  Prosím, ozvěte se nám, kdo se chcete a můžete se předání účastnit!! Podrobnosti si domluvíme po té.

V úterý dne 9. 10. bude již výše avizované veřejné slyšení naší petice a zároveň petice, která požaduje otevření manželství takzvaně všem. Toto slyšení je přístupné veřejnosti, budeme rádi, když nás sem půjdete podpořit, pozvánku a přesný čas pošleme v co nejbližší době.

Protože petice je adresovaná nejen poslancům ale i senátorům, odevzdáme ji na dvakrát, jednu část nyní do Sněmovny a další část do Senátu, až bude třeba, aby se touto problematikou zabýval i Senát. I proto v petici pokračujeme dál!

Ještě jednou vám moc děkujeme za vaši podporu. Zároveň vás prosíme, šiřte petici mezi všemi svými přáteli i ve svém okolí. Ještě je mnoho lidí, kteří o naší iniciativě neví, ale nepochybně by ji chtěli podpořit. Děkujeme za všechnu Vaši podporu, modlitby, milé dopisy a vzkazy a prosíme, pokud uznáte za vhodné, podpořte naši iniciativu i finančně, ať můžeme manželství jako svazek muže a ženy více propagovat, bohužel bez toho to také nejde.

Se srdečným pozdravem Jana Jochová
Aliance pro rodinu

www.alipro.cz
www.podporamanzelstvi.cz

číslo účtu:  2600107732/2010