Benefiční koncert člena vlády České republiky

Farnost Brodek u Přerova se těší na Vaši účast při hodové mši svaté ke cti patrona kostela, sv. Jana Křtitele, dne 25.6. v 9:15.

Odpolední koncert ministra zemědělství a jeho hostů je vzácnou příležitostí k zakoušení radosti z toho, co všechno můžeme v životě dělat bez nároku na okamžitý osobní prospěch. Právě tím totiž rosteme jako lidé a zároveň si ukládáme poklady v nebi, kde nám je nikdo nevezme. Není to skvělé?

Výtěžek z dobrovolného vstupného je určen na opravu střechy farního kostela v Brodku. Celkové náklady plánované opravy činí dle smlouvy o dílo 2.062.467,- Kč. Všem dárcům ať Pán odplatí svou štědrostí.

Přispět je možné také bankovním převodem na farní účet. Kdo se však v této chvíli nachází v tíživé ekonomické situaci, ať se nezdráhá na koncert přijít i bez příspěvku. Naopak je v takovém případě možné požádat Charitu Přerov prostřednictvím naší farní kanceláře o konkrétní pomoc z fondu tzv. postní almužny.   

Předem děkujeme, že na náš sváteční koncert pozvete také své přátele, abychom spolu prožili hezké chvíle, než se rozjedeme po dobrodružných prázdninových cestách.

S přáním pokoje

P. Tomáš Klíč